Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان نيوز - سجاد کریم‌پور: این روزها وقتی خبرهای شکنجه و قتل فجیع خبرنگار سعودی در رسانه ها را میخوانیم، ناخداگاه یاد خانواده ی دیپلمات شهید کشورمان می افتم و از رنج هایی که ممکن است با هرکدام از اخبار قتل این خبرنگار سعودی برایشان رقم بخورد در فکر فرو می روم و غمی سنگینی تر از همیشه بر روی دلم می نشیند که وقتی خانواده شهید رکن آبادی با پیکر پاک شهیدشان روبرو شدند چه مصیبت ها که نکشیدند از سفاکی رژیمی که به گفته دختر شهید "سعودی‌ها مغز و قلب پدرم را خارج کردند! " وچه خون دل ها که نخورند از بی تفاوتی بعضی از مسئولین کشورمان که در قبال این فاجعه سکوت دیپلماتیک کرده و حاضر به پیگیری این آدم ربایی و آدم کشی در سطح بین المللی نشدند و فقط تنها هنرشان این شد که بعد از ماه ها پیکر پاک شهید را آن هم به صورت تکه تکه به میهن برگرداندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته انتظارات فوق از دیپلمات ارشد کشورمان کمی غیر واقع بینانه است وقتی در زمان فاجعه منا تنها هنرش زانو زدن در مقابل امیر کویت برای وساطت  ورود تیمی از کشورمان برای پیگیری وضعیت حجاج بود که آن هم بی جواب ماند.

بی شک خون شهید رکن آبادی دامن جنایت کاران سعودی را خواهد گرفت و آنها را از اسب قدرت به زیر می کشد، اما روی سخنم با مسئولینی است که به راحتی از پیگیری شهادت دیپلمات کشورمان گذشتند و از پیگیری ماجرا تا روشن شدن پشت پرده جنایت سعودی ها  خودداری کردند می باشد مطمئن باشند آه خانواده شهید رکن آبادی و دیگر شهدای منا خانمان سوز خواهد بود.

این روزها سعی کنیم اخبار شیوه های قتل خاشقجی را آهسته بخوانیم شاید دختر شهیدی که هنوز برای نحوه شهادت پدرش میسوزد صدایمان را بشنود و در دلش آشوبی به پا شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۲۳۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها

به گزارش ایسنا، بهرام عین اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و تقدیر از دانشمندان و طرح‌های برتر حوزه آموزشی و تکریم مقام استاد ناصر سیم‌فروش، اظهار کرد: با برداشتن سقف درآمد حضور اساتید ما در کل کشور بهتر شده و منحنی حضور اساتید در دانشگاه‌ها صعودی شده است. امسال نزدیک ۱۸۰۰ مجوز جدید برای جذب اساتید دادیم و سال گذشته هزار نفر جذب شدند.

وزیر بهداشت در بخش دیگر سخنان خود خانواده محوری را مهم ترین مساله سلامت عنوان کرد و توضیح داد: امروزه تکثر گرایی و همجنس بازی و فساد مانع سلامت است. ما محورهایی داریم که باید بر روی این محورهای کلیدی خود تاکید کنیم و برگشت نوین به سمت این محورها داشته باشیم‌ و نقش خانواده در این بین بسیار مهم است. کما اینکه سبک زندگی در خانواده ایجاد می‌شود، امروزه توجه به مسائل عاطفی و روانی نقطه ضعف کل سیستم سلامت دنیا است.

عین اللهی با اشاره به از خودگذشتگی کادر درمان، یادآور شد: در کرونا نزدیک ۳۰۰ نفر شهید سلامت داشتیم. این نشان از فداکاری کادر سلامت دارد. باید سلامت را در ابعاد جسمی، مادی، روحی و معنوی ببینیم. در همین راستا طرح سلامت خانواده را در ۱۹۵ شهرستان شروع کردیم‌. باید محور اصلی خود در نظام سلامت را خانواده قرار دهیم. جمهوری اسلامی طرح سلامت خانواده را به عنوان یک طرح محوری مشخص کرده است. برخی فکر می‌کردند لیبرالیسم باعث شده است که خانواده‌ها از بین رود؛ بلکه اخیرا یک محقق غربی اعلام کرد که پاشیده شدن خانواده باعث لیبرالیسم شده است.

وی افزود: بنابراین در همه رشته ها و تخصص ها محور اصلی درمان و پیشگیری ما باید خانواده باشد. دانشگاه شهید بهشتی در این امر پیشگام بوده است. دانشگاه ما امروز باید دانشگاه در خدمت جامعه باشد. همه حرکت ها باید به سمت جامعه باشد، دانشکده بهداشت ما باید مشکلات بهداشت و جانعه را حل کند، کما اینکه فقط ۲۵ درصد عوامل، درمان و کار در داخل وزارت بهداشت است و ۷۵ درصد خارج از وزارت بهداشت است و ما باید عوامل بیماری را شناسایی کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به نام گذاری سال جاری توسط رهبر انقلاب با عنوان جهش تولید و نقش مردم در این بین، تاکید کرد: برخی دانشگاه‌ها قدمت ۸۰ ساله دارند؛ اما در تولید صفر هستند، از ابتدای انقلاب تا الان ما در تهدید بوده‌ایم و باید به سمت خودکفایی حرکت کنیم. لازمه جهش تولید و مشارکت مردم نیز این است که این جهش در دانشگاه رخ دهد.

عین اللهی با بیان اینکه انتظار داریم در حوزه دارو جهشی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ایجاد شود، درباره تاریخ برگزاری جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تصریح کرد: تاریخ پر افتخاری را در حوزه سلامت در ۴۵ سال گذشته طی کرده‌ایم که هر کسی در این تاریخ نقشی را اجرا کرده است. به جایی رسیدیم که اگر کسی بپرسد بزرگترین دستاورد انقلاب چه است؟، قطعا همه می‌گویند حوزه سلامت بزرگترین دستاورد انقلاب است.

وی ادامه داد: در حال حاضر کشورهای مجاور و دور دست برای درمان به ایران مراجعه می‌کنند این دستاورد انقلاب است. ما در حوزه سلامت در منطقه جزو قوی ترین‌ها هستیم و در دنیا نیز جزو کشورهای بی‌نظیر در حوزه سلامت هستیم. نقش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این جریان نیز قابل ملاحظه است. دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قبل از انقلاب درست شد؛ اما تبلور آن با شروع انقلاب و با حضور اساتید برجسته مثل دکتر سیم فروش شکل گرفت که جهشی را در دانشگاه و یک نوآوری در همه رشته ها ایجاد کرد. این باعث شد ما در بسیاری از رشته ها در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرآمد باشیم.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ درصد از تسهیلات استان قم به خانواده‌های ایثارگر
  • ترکیب دل‌انگیزی از ایران و عراق و افغانستان
  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • دیدار رئیس رسانه ملی با خانواده شهید هسته‌ای 
  • رییس رسانه ملی با خانواده شهید داریوش رضایی نژاد دیدار کرد
  • حضور کاروان سفیران کریمه اهل بیت(س) در کرمانشاه
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • دیدار اعضای جمعیت هلال احمر آذربایجان غربی با خانواده شهید والامقام
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها